fbpx

KAKO IZBRATI PRAVO PREHRANSKO DOPOLNILO?

pravo-prehransko-dopolnilo-Sara-studio-1200x628.jpg

Z rastjo zavedanja o zdravem načinu življenja in pomenu uravnotežene prehrane raste tudi ponudba prehranskih dopolnil, zato smo pri izbiri velikokrat zmedeni in se težko odločimo katero prehransko dopolnilo je za naše telo najbolj koristno. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj kratkih nasvetov, da bo vaša odločitev lažja.

 

Zakaj jemljem prehransko dopolnilo?

Danes nam je na voljo na tisoče prehranskih dopolnil. Zaradi velike ponudbe je izbor pravega prehranskega dopolnila težak, zato je pomembno, da vemo, zakaj prehransko dopolnilo potrebujemo. Razlogi za jemanje prehranskega dopolnila so različni: lahko želimo izboljšati naše počutje, želimo okrepiti naš imunski sistem, želimo izboljšati določene telesne funkcije itd. Torej moramo pred izborom prehranskega dopolnila poznati cilj, ki ga z jemanjem želimo doseči.

 

Bodite pozorni na sestavo prehranskega dopolnila

Kdaj ste zadnjič prebrali droben tisk na pakiranju, ki opisuje sestavine? Veliko prehranskih dopolnil ima v svojih formulah nepotrebne snovi in dodatke, ki so lahko škodljive za osebe z alergijami ali občutljivostjo. Pomembno je, da vedno preverite sestavine, ki jih vsebuje prehransko dopolnilo. V našem podjetju veliko skrb posvečamo izbiri pravih sestavin in ponujamo naravna prehranska dopolnila, ki škodljivih dodatkov ne vsebujejo.

 

Ali je cena pomembna pri izboru prehranskega dopolnila?

Cena prehranskega dopolnila brez dvoma vpliva na odločitev o nakupu. Kakovost prehranskega dopolnila je nedvomno sorazmerno povezana s ceno, to pa ne pomeni, da morate vedno kupiti najdražji izdelek na polici. Najboljše prehransko dopolnilo je tisto, ki vam pomaga, ne vsebuje škodljivih snovi in ustreza vašemu proračunu.

 

Zastavite nam vprašanje

Zavedamo se, da je izbor pravega prehranskega dopolnila zapleten in dolgotrajen. Če imate vprašanje ali želite pomoč pri nakupu, nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 (0)5 73 41 281 ali nam pišite na e-pošto: info@sarastudio.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

2024 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani SONUM