POSTOPEK

Medicinska akupuktura

KAKO POTEKA ZDRAVLJENJE?Na prvem srečanju se z zdravnico akupunkturologinjo pogovorite o vaših težavah in zdravstvenem stanju. Priporočljivo je, da s seboj prinesete medicinsko dokumentacijo o opravljenih pregledih, terapiji in predpisanih zdravilih. Na osnovi pogovora in pregleda zdravnica opredeli za kakšne težave gre, kje je v telesu neravnovesje in določi načrt zdravljenja. Če je zdravljenje z medicinsko akupunkturo za vas primerno, bo zdravnica prvo terapijo z akupunkturo izvedla že ob prvem srečanju, lahko pa glede na dogovor tudi kasneje.

Priporočljivo je, da pred terapijo vsaj eno uro ne jeste, lahko pa pijete. Med terapijo, ko vi udobno ležite ali sedite, vam zdravnica akupunkturologinja zabada sterilne iglice za enkratno uporabo v specifične točke na telesu, katerih namen je uravnavati pretok energije po telesu. Navadno zbadanje ni boleče, lahko se zgodi, da je nekoliko neprijeten sam vbod, ki ga nekateri niti ne čutijo. Po poteku predvidenega časa zdravnik igle odstrani.

Po terapiji z medicinsko akupunkturo ne načrtujte daljših opravkov, saj je pomembno, da se po njej spočijete. Priporočljivo je, da po terapiji zaužijete več vode kot običajno. Lahko se zgodi, da pride do začasnih sprememb v apetitu, spanju in čustvenem stanju, ki so posledica delovanja terapije, običajno pa izzvenijo v 24-ih urah.

Število terapij pa je odvisno od vrste težav. Pri akutnih težavah lahko zadošča že nekaj terapij z akupunkturo, pri kroničnih boleznih in težavah je navadno potrebnih okoli 8 –10 terapij.


Imate vprašanje?

Vaša vprašanja nam lahko posredujete v spodnjem obrazcu. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.*

Dovolim pošiljanje mojih podatkov. Zgoraj vnešene podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Obrazec bo poslal vnešene podatke na naš kontaktni naslov info@sarastudio.si. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja ali rezervacije termina iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na info@sarastudio.si.

 


INFORMACIJE IN NAROČANJE

+386 (0)31 363 348; +386 (0)5 73 41 281

VPRAŠAJTE ZA NASVET

info@sarastudio.si

NASLOV

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

INFORMACIJE IN NAROČANJE

+386 (0)31 363 348; +386 (0)5 73 41 281


VPRAŠAJTE ZA NASVET

info@sarastudio.si


NASLOV

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

Sara Studio d.o.o.

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

T: +386 (0)5 73 41 281,
+386 (0)31 363 348

E: info@sarastudio.si

2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM