MNENJE ZDRAVNIKA O GERMI 3400

Sara-Studio-mnenje-zdravnika-dr.kostandinović_72-1200x741.jpg

Mnenje zdravnika dr. Kostadinovića o GERMI 3400:

GERMA 3400 je najbolj kompleksen antioksidant, ker vsebuje več sestavnih delov, ki krepijo imunski sistem in povečujejo telesno pripravljenost pri najbolj kritični populaciji, to je starejših in mladostnikih, diabetikih, nosečnicah, rekonvalescentih,…

Že več let sledim pozitivnim učinkom GERME 3400 med zgoraj naštetim prebivalstvom od katerih dobivam povratne informacije in tudi jaz osebno uporabljam GERMO 3400 1- 2x na dan po eno kapsulo, v preventivne namene ter v času zmanjšane odpornosti jeseni ali pomladi. Med boleznijo pa uporabljam GERMO 3400 3x po eno kapsulo dnevno, in sicer v primerih lumboischialgia, nevralgije vratu in ramen ali v primeru povečane telesne aktivnosti.

Znancem ali bolnikom, ki so se name obračali v času rehabilitacije po hudi operaciji, sem svetoval odmerek 2x dve kapsuli dnevno, po malignih operacijah na grlu ali prostati pa sem svetoval 3x dve kapsuli dnevno.

Menopavza je zelo primerna za uspešno preventivno ali kurativno uporabo GERME 3400. Odmerek je odvisen od posamezne odzivnosti ali glede na obseg težav posameznice. Predoziranje ni mogoče, tako kot ni mogoča preobčutljivost v obliki alergij. Prav to je prednost naravnega preparata, v katerem ni kemičnih, dražečih ali alergijskih snovi. Imam tudi pozitivne povratne informacije moških, ki imajo andropavzalne težave: živčen mehur, pogosto mokrenje vseh oblik do urinske inkontinence.

Migrenski glavoboli, ki jih uradna medicina neuspešno zdravi, so bolečine, ki jih uspešno preprečuje GERMA 3400 z rednim jemanjem odmerka 2x po eno kapsulo dnevno, do 3x po dve kapsuli dnevno za preprečevanje napadov. Za dokončno odpravo najhujših oblik glavobolov ali vsaj zmanjšanje recividov na minimum nadaljujemo 2x eno kapsulo dnevno.

Obstajajo tudi druga področja uspešnega zdravljenja ali izboljšav kliničnega stanja, v katerih klasična medicina nima uspeha, tako da jih na koncu prepusti alternativnim zdravilom – prehranskim dopolnilom, ki so uspešni pri 40% obolevnosti. To področje alternative se širi in GERMA 3400 zajema v njem visoko mesto.

 

logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

Sara Studio d.o.o.

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

T: +386 (0)5 73 41 281,
+386 (0)31 363 348

E: info@sarastudio.si

2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM