NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

Zanima me, kateri načini plačila so na voljo v spletni trgovini?

V naši spletni trgovini lahko plačate z gotovino ob prevzemu in z nakazilom na račun podjetja Sara Studio d.o.o. (po predračunu, ponudbi).

Koliko stane strošek dostave?

Strošek dostave je 2,95 €. Strošek dostave je fiksen, ne glede na število izdelkov, ki jih naročite. Ob naročilu nad 50€ je poštnina BREZPLAČNA. 

Pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije, poštnina pa je obračunana na podlagi cenika za Poslovne pakete Pošte Slovenije.

 

Koliko časa moram počakati na naročen izdelek?

Naročilo bo dostavljeno v 2-4 delovnih dneh. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

 

Ali mi lahko dostavljalec dostavi blago dopoldne v službo ali na drug naslov?

Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza. Priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

 

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?

Naročilo lahko opravite tudi preko telefona ali e-pošte. Za vse informacije in naročila smo vam na voljo po telefonu +386 (0)5 73 41 281 in po e-pošti info@sarastudio.si.

 

logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

Sara Studio d.o.o.

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

T: +386 (0)5 73 41 281,
+386 (0)31 363 348

E: info@sarastudio.si

2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM