POSTOPEK

Bioresonančna diagnostika Sensitiv Imago

KAKO POTEKA DIAGNOSTIKA IN TERAPIJENa prvem srečanju se zdravnico pogovorite o vaših težavah in zdravstvenem stanju. Priporočljivo je, da s seboj prinesete medicinsko dokumentacijo o opravljenih pregledih, terapiji in predpisanih zdravilih.

Zdravnica vas pred bioresonančnim diagnostičnim pregledom poveže s senzorji bioresonančnega aparata. Tekom pregleda diagnostični aparat išče frekvence organov, parazitov, bakterij, glivic in virusov, saj vsaka stvar vibrira na svoji frekvenci. Te frekvence ulovi in preko ogromne baze podatkov identificira, ter v pisni obliki prikaže. Med pregledom opazujete monitor, kjer je prikazana vsaka slika organa/tkiva ali celic med skeniranjem. Tudi terapije se opravljajo na tak način. Pregled je enostaven, neinvaziven in neboleč.

Zaradi diagnostičnega pregleda ne opuščajte preventivnih in kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine. Bioresonančni diagnostični pregled ne more nadomestiti ultrazvoka (UT), računalniške tomografije (CT), magnetne resonance (MR) in ostalih specialističnih pregledov. Če je potrebno napotimo osebo na pregled k določenemu zdravniku specialistu.


Imate vprašanje?

Vaša vprašanja nam lahko posredujete v spodnjem obrazcu. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.*

Dovolim pošiljanje mojih podatkov. Zgoraj vnešene podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Obrazec bo poslal vnešene podatke na naš kontaktni naslov info@sarastudio.si. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja ali rezervacije termina iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na info@sarastudio.si.

 


INFORMACIJE IN NAROČANJE

+386 (0)31 363 348; +386 (0)5 73 41 281

VPRAŠAJTE ZA NASVET

info@sarastudio.si

NASLOV

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

INFORMACIJE IN NAROČANJE

+386 (0)31 363 348; +386 (0)5 73 41 281


VPRAŠAJTE ZA NASVET

info@sarastudio.si


NASLOV

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

Sara Studio d.o.o.

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

T: +386 (0)5 73 41 281,
+386 (0)31 363 348

E: info@sarastudio.si

2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM