Akcija!

Germa 3400 – Naravno prehransko dopolnilo

29,00  vključno z DDV

Prehransko dopolnilo GERMA 3400 temelji izključno na antioksidantih, ki povečujejo obrambno sposobnost telesa. Antioksidanti so snovi, ki telo ščitijo pred prostimi radikali oziroma molekulami, ki nastanejo med presnovo in se lahko zaradi bolezni, staranja oziroma prevelike izpostavljenosti toksinom ali soncu nenadzorovano namnožijo in povzročajo škodo.

 

POSEBNA UGODNOST: Ob nakupu dveh ali več stekleničk BREZPLAČNA POŠTNINA. 

Prehransko dopolnilo GERMA 3400 temelji izključno na antioksidantih, ki povečujejo obrambno sposobnost telesa. Antioksidanti so snovi, ki telo ščitijo pred prostimi radikali oziroma molekulami, ki nastanejo med presnovo in se lahko zaradi bolezni, staranja oziroma prevelike izpostavljenosti toksinom ali soncu nenadzorovano namnožijo in povzročajo škodo.

 

NARAVNO PREHRANSKO DOPOLNILO GERMA 3400 vsebuje:

  • Izvleček iz medicinske gobe Reishi – drevesno gobo Reishi (Ganoderma lucidum), katere slovensko ime je svetlikava pološčenka, v tradicionalni kitajski medicini poznajo že več kot 4.000 let. V tradicionalni kitajski medicini se Reishi uporablja za zdravljenje zlatenice, vnetja ledvic, visokega krvnega tlaka, vnetja sklepov, nespečnosti, bronhitisa, astme in različnih težav z želodcem in velja za najučinkovitejše sredstvo za krepitev organizma. V več kot 2.000 let starih kitajskih spisih Huang Di Nei Jing (Priročnik Rumenega carja) najdemo prve zapise o Reishiju in njegov pomen v sistemu petih prvin (wu xing). V kitajskem zdravilskem priročniku Shen´nong Bencaojing (1. stoletje našega štetja) je opisanih 252 zdravilnih rastlin in med najpomemebnejše priročnik prišteva prav Reishi. Na osnovi znanstvenih študij Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) navaja: medicinska goba Ganoderma lucidum krepi naravno odpornost in uravnava delovanje imunskega sistema.
  • Matični mleček, v preteklosti imenovan tudi hrana kraljev, deluje pozitivno na telo in duha zaradi svoje sposobnosti obnavljanja človeških celic. Je bogat z vitamini skupine B, od katerih je predvsem pomemben vitamin B12, saj nam ga večinoma primanjkuje zaradi posledic stresa na naš organizem (ni kliničnih študij).
  • Izvleček iz pravega ženšena– korenina pravega ginsenga se v kitajski tradicionalni medicini uporablja že več kot 5000 let. Stari Kitajski zdravniki so dokazali, da je ženšen res velika skrivnost čudodelnega delovanja, ki so jo že v davnini našli kitajski vrači. Rastlina pri človeku vzpodbudi moč, mladostno svežino, pomlajen videz kože, dvigne delovno sposobnost in vzdržljivost. Legenda pripoveduje, da je veliko zdravilno moč ženšena iznašel starodavni zdravnik Lao-Tzi. Znani tadžiskanski učenjak Aviceno jo v svoji knjigi Zakoni znanosti zdravljenja opisuje kot čudodelno rastlino za vse bolezni. Učinkovitost korenine ginsenga je znanstveno potrdila tudi zahodna medicina. Znane so aktivne učinkovine ginsenga (ginsenozidi ali panaksozidi), ki pomagajo telesu, da se lažje prilagodi na dejavnike, ki sprožijo stres.
  • Vitamin Cje najpomembnejši antioksidant v ekstracelularni tekočini. Organizem varuje pred reaktivnimi prostimi radikali.
  • Izvleček iz zelenega čaja– zadnjih nekaj desetletji je bil zeleni čaj predmet dolgoročnih raziskav in medicinskih študij z namenom določiti njegove dolgo poznane domnevne blagodejne učinke. Ugotovili so, da so ljudje, ki redno pijejo zeleni čaj, izpostavljeni manjšemu tveganju za razvoj raznih srčnih bolezni ter rakavih obolenj.
  • Izvleček iz pečk rdečega grozdja, postaja v Evropi eno od najpomembnejših naravnih zdravil. Prištevamo ga v skupino rastlinskih snovi, ki jih imenujemo flavonoidi – antioksidanti, ki varujejo naše celice pred škodo in varujejo naše ožilje.
  • Izvleček iz popkov/brstov Rosa canina

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Rižev škrob, sredstvo za povečanje prostornine hidroksipropilmetil celuloza, izvleček iz popkov/brstov šipka (Rosa canina), izvleček iz pečk rdečega grozdja (Vitis vinifera), izvleček iz gobe Reishi (Ganoderma Lucidum), izvleček iz zelenega čaja (Camellia sinensis), matični mleček, izvleček iz pravega ženšena (Panax ginseng), L-askorbinska kislina.

Količina: 45 kapsul

 

UPORABA

Priporočen dnevni odmerek 2 kapsuli dnevno in sicer eno pred zajtrkom in eno pred kosilom.

Prehransko dopolnilo Germa 3400 je namenjeno vsem starostnim skupinam, tako starejšim kot mladim. Uživanje se še posebej priporoča športnikom in ljudem s povečano telesno in umsko aktivnostjo.

OPOZORILA: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v plastenki. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom!

POSEBNA UGODNOST: Ob nakupu dveh ali več stekleničk BREZPLAČNA dostava!

 

    2022 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani SONUM