SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S spletno stranjo www.sarastudio.si upravlja podjetje Sara Studio d.o.o.

Podatki o podjetju

Sara Studio d.o.o.
Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

IBAN SI56 2900 0005 1072 782 (Unicredit banka Slovenija)
Matična številka: 3310060000
ID za DDV: SI38670542

e-pošta: info@sarastudio.si
telefon: +386 (0)5 73 41 281

Direktor: Milija Mahne

Splošni pogoji spletne strani Sara Studio d.o.o., so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Pogoji obravnavajo delovanje spletne strani Sara Studio ter poslovni odnos med Sara studio d.o.o., (v nadaljevanju: Sara Studio) in kupcem blaga ali storitev (v nadaljevanju: stranka).

Dostopnost do informacij

(povzetek zakonodaje)
Sara Studio se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra, davčno številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) način plačila in dostave,
f) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
g) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop; poleg tega tudi to, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba

Ponudba na spletni strani se redno ažurira. Trudimo se, da so informacije o ponudbi in slikovna gradiva točna, za morebitne napake se opravičujemo in nam jih je možno sporočiti na info@sarastudio.si.

Načini plačil

Na spletni strani www.sarastudio.si omogočamo dve vrsti plačil blaga:

Plačilo na račun podjetja Sara Studio (po predračunu, ponudbi)

Plačilo po povzetju

Naročilo

Oddaja naročila

Pri nakupovanju na spletni strani želimo svojim strankam ponuditi čimbolj prijazno nakupovalno izkušnjo.

Želeni izdelek doda stranka v košarico s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO. Ob tem se v zavihku IZDELKI na spletni strani sproti osveži KOŠARICA, kjer je vidno število izdelkov in skupni znesek košarice. Ko so v košarici vsi želeni izdelki in želi stranka začeti s postopkom zaključka naročila, preprosto klikne na gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO.

Klik pripelje na BLAGAJNO, kjer lahko stranka vnese in potrdi kupon. V tem koraku stranka izpolni podate o plačniku in naslov, kamor pošljemo naročeno blago, tukaj pa je na voljo tudi okence z opombami, kamor lahko poljubno vpiše morebitne opombe oziroma dodatna navodila ob nakupu. Na BLAGAJNI lahko stranka vidi povzetek naročila in izvere želeni način plačila. Za zaključek naročila stranka klikne na gumb KUPITE SEDAJ. S tem se strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine in obveznostjo plačila za pravkar oddano naročilo.

Stranka ima pred oddajo naročila v vsakem trenutku možnost urejanja in popravljanja napak svojega naročila.

Za kakršnakoli vprašanja ali pomoč smo na voljo preko e-pošte na info@sarastudio.si.

Cene

Cene vseh ponudb blaga ali storitev so vnaprej določene in vsebujejo DDV. Cene veljajo za vse stranke vendar le v času trajanja posamezne ponudbe in v primeru plačil navedenih v teh pogojih ter samo na spletni strani Sara Studio.

Cene veljajo do trenutka dobave izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Pogodba na daljavo med ponudnikom in stranko je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (stranka prejme elektronsko sporočilo HVALA ZA VAŠE NAROČILO). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za stranko.

S plačilom po predračunu se stranka strinja in sprejme splošne pogoje poslovanja.

Dostava

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke pošiljamo s pogodbenim partnerjem Pošta Slovenije. Priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

Pravice kupca do vračila

Potrošnik ima pravico (po 43.č in 43.d členu ZVPot) pri pogodbah sklenjenih na daljavo, da v štirinajstih (14) dneh podjetju na elektronski naslov info@sarastudio.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Vračilo prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora najkasneje v štirinajstih dneh (14) po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov podjetja: Sara Studio d.o.o., Pratizanska cesta 37 a, 6210 Sežana.

Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo in so ob dostavi zavrnjene.

Varovanje osebnih podatkov

Sara Studio se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov stranke.
Sara Studio bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Pritožbe in spori

Sara Studio spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@sarastudio.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik bo v treh delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil stranki, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Zadnja sprememba Splošnih pogojev poslovanja: 15.7.2018

logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

Sara Studio d.o.o.

Partizanska cesta 37 a
6210 Sežana

T: +386 (0)5 73 41 281,
+386 (0)31 363 348

E: info@sarastudio.si

2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM