Xanthy 2-delni set za preoblikovanje telesa

61.95  vključno z DDV

Histomer Xanthy dvodelni set za preoblikovanje telesa vsebuje CELLULITE CONCENTRATE in PUSH-UP CONCENTRATE.

Histomer Xanthy dvodelni set za preoblikovanje telesa vsebuje:

1. CELLULITE CONCENTRATE, ki je posebna nega proti celulitu in lokalizirani nakopičeni maščobi. Vsebuje Xanthy-Stem Complex, to je posebna kombinacija Xanthy matičnih celic in matičnih celic rastlinskega izvora. Krema je bila razvita za spodbujanje enakomerne porazdelitve tkiv in za doseganje idealne postave. Zgosti kožna tkiva in zmanjša zadrževanje vode, kar prispeva k omilitvi otečene in valovite kože, ki je značilna za celulit.

2. PUSH-UP CONCENTRATE je krema, ki učvrsti in preoblikuje zadnjico. Vsebuje Xanthy-Stem Complex, to je posebna kombinacija Xanthy matičnih celic in matičnih celic rastlinskega izvora. Krema je bila razvita za spodbujanje enakomerne porazdelitve tkiv in za doseganje mladostno polne zadnjice. Zaradi učinka napenjanja kože vidno oblikuje zadnjico že po prvih nanosih.

 

KOLIČINA

Količina: Xanthy Cellulite Concentrate 250 ml, Xanthy Push Up Concentrate 75 ml.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  Sara Studio-logotip-white

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  © 2019 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM