Vitamy krema za težave z žilami

31.99  vključno z DDV

Histomer Vitamy Vein Protection vsebuje aktivne sestavine, ki varujejo žile in kapilare pred učinki toplote, staranja, podaljšanega stoječega stanja in posebnih fizioloških stanj, npr. nosečnosti, kakor tudi pred učinki estetskih in fizioterapevtskih tretmajev, ki povzročajo širjenje žil.

Histomer Vitamy Vein Protection vsebuje aktivne sestavine, ki varujejo žile in kapilare pred učinki toplote, staranja, podaljšanega stoječega stanja in posebnih fizioloških stanj, npr. nosečnosti, kakor tudi pred učinki estetskih in fizioterapevtskih tretmajev, ki povzročajo širjenje žil. Prispeva k ponovni vzpostavitvi ravnovesja med kalcijem in vitamini v globljih kožnih tkivih ter izboljšuje cirkulacijo v spodnjih okončinah.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Rutin, escin, izvlečki arnike, navadnega divjega kostanja, bodeče lobodike, pantotenat kalcij , vitamine (A, E, C, F, H, B6).

Količina: 250 ml

 

UPORABA

Tanko plast izdelka Vitamy Vein Potection nanesite na predele, ki jih želite zaščiti, in masirajte z gibi od spodaj navzgor, dokler se popolnoma ne vpije.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  Sara Studio-logotip-white

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  © 2019 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM