fbpx

Omega-3 ribje olje, okus limone

19,93  vključno z DDV

Omega-3 ribje olje s prijetnim vonjem in okusom limone. Nima neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje in nima okusa po ribah).

Ni na zalogi

Omega-3 ribje olje s prijetnim vonjem in okusom limone. Nima neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje in nima okusa po ribah).

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.

Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

DHK ima vlogo pri ohranjanju vida in delovanju možganov. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.

Sestava: 1 čajna žlička (5 ml)
Naravno omega-3 ribje olje 5 ml
od tega Omega-3 maščobne kisline: 1400 mg
Eikozapentaenojska kislina (EPK) 740 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 475 mg
Ostale Omega-3 maščobne kisline 185 mg

Ribje olje je pridobljeno z molekularno destilacijo pod strogim nadzorom kakovosti, zato ne vsebuje potencialno škodljivih koncentracij onesnaževalcev (živega srebra, težkih kovin, PCB-jev, dioksinov in drugih).

 

SESTAVINE

Naravno omega-3 ribje olje (98,35 %), naravna aroma limone, naravna mešanica antioksidantov (patentirana mešanica ekstrakta rožmarina, askorbil palmitata in naravnih tokoferolov (iz soje).

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, mleka, jajc, školjk ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Količina: 200 ml, pakiranje zadostuje za 40 dni

 

UPORABA

Priporočen dnevni odmerek 1 čajna žlička (5 ml), med obrokom. Po odprtju hraniti v hladilniku, da ohranite svežino izdelka.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

O ZNAMKI

Podjetje NOW FOODS je bilo ustanovljeno leta 1968 na podlagi prepričanja, da zdravje ne sme biti razkošje, na voljo le premožnim. Ker verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični, je osnovno vodilo podjetja ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Danes je NOW FOODS eno od vodilnih podjetij na svetu na področju naravnih prehranskih dopolnil, prehranske znanosti in razvoju tehnologij, kakor tudi dobitnik številnih nagrad.

    2024 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani SONUM