Magnetna broška Jing Jang

Šifra: 9011

25.00  vključno z DDV

Magnetno broško Jin Jang lahko namestite povsod po telesu, kjer imate bolečine ali blokade. Broška vsebuje naravni neodimski magnet, ki ga pokriva ličen plastični pokrovček (jin-jang znak) in sicer v petih barvah (rumena, bela, črna, rdeča in srebrna).

Magnetno broško Jin Jang lahko namestite povsod po telesu, kjer imate bolečine ali blokade.

Broška vsebuje naravni neodimski magnet, ki ga pokriva ličen plastični pokrovček (jin-jang znak) in sicer v petih barvah (rumena, bela, črna, rdeča in srebrna).

Zakaj uporabljati magnete?

Zaradi raznih škodljivih vplivov iz okolja, kot so: sevanja, onesnaženost, stres, škodljivi dodatki v prehrani itd., je magnetno polje naših celic zelo oslabljeno. Z nošenjem magneta na telesu boste svojemu organizmu vrnili potrebni magnetizem in mu tako pomagali, da bo lahko normalno deloval. Z ojačitvijo magnetnega polja, krepite tudi imunski sistem.

Razstrupljanje

Magnet v sodelovanju s kovinami v našem krvnem obtoku ustvarja magnetno polje, ki stimulira krvni obrok in omogoča hitro odvajanje škodljivih snovi preko jeter in ledvic iz našega organizma. Celice, ki so izločile toksine se lažje prehranjujejo in se hitreje obnavljajo!

Izboljšajte svojo koncentracijo in postanite bolj učinkoviti!

Z nošenjem broške na ovratniku v bližini kartoidne arterije, okrepite dotok krvi v možgane. S tem jim omogočite kvalitetno in hitro delovanje, istočasno pa ojačano delovanje magnetnega polja na t.i. baroreceptroje v kartoidni arteriji pomaga regulirati krvni tlak.

Ublažite depresijo, nespečnost in migreno.

V dobi klimakterija vam nošenje magnetne broške pomaga premagovati nevšečnosti, ki jih prinaša klimakterij.

Osvobodite se bolečin!

Brez stranskih učinkov, ki jih imajo kemični protibolečinski preparati. S povsem naravno metodo ojačanja magnetnega polja telesa vplivamo direktno na vzrok bolečine tako, da zmanjšamo pritisk viška tekočine na živčne končiče.

OPOZORILO: Magnetov ne smejo nositi osebe z vgrajenim srčnim podbujevalnikom in nosečnice.

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM