Lilax razkuževalni in zaščitni gel za noge

13.99  vključno z DDV

Lilax Mycogel je razkuževalni in zaščitni koncentrirani gel za prste in nohte, ki so nagnjeni h glivičnim okužbam in drugim težavam.

Lilax Mycogel je razkuževalni in zaščitni koncentrirani gel za prste in nohte, ki so nagnjeni h glivičnim okužbam in drugim težavam.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Lilium Ag Complex, delci kovinskega srebra: elektrolitično srebro, ki je obdelano na poseben način, zagotavlja podaljšano odpuščanje srebrovih ionov, lavrična kislina: naravno protibakterijsko sredstvo, izvleček rastline Cetraria Islandica, znane kot Islandski lišaj: ima prepoznavne protibakterijske lastnosti.

Količina: 75 ml

 

UPORABA

1 do 2 kapljici izdelka nanesite na predhodno očiščen in/ali tretiran okužen predel, nato pustite učinkovati, dokler se popolnoma ne posuši.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM