Histomer Histan Miracle anti-age tretma za obraz

25.99  vključno z DDV

Krema s popolnim delovanjem je bila razvita v Histolab laboratorijih za to, da pripravimo obraz na poletje in varno izpostavljanje soncu. Ob dnevnem nanašanju na obraz in dekolte krema Histan Miracle zavira fotostaranje, kožo učvrsti in okrepi njen naravni obrambni sistem.

Krema s popolnim delovanjem je bila razvita v Histolab laboratorijih za to, da pripravimo obraz na poletje in varno izpostavljanje soncu. Ob dnevnem nanašanju na obraz in dekolte krema Histan Miracle zavira fotostaranje, kožo učvrsti in okrepi njen naravni obrambni sistem. Obenem odpravi poškodbe kože, ki jih je tekom let povzročilo sonce (gube, temne lise, izgubljena prožnost, razširjene kapilare in kuperoza, neenakomerna polt brez leska), regenerira tkiva in ojači epidermis.

Koži daje polnost in prožnost ter povrne vitalnost elastičnim kožnim vlaknom, ki podpirajo globljo plast usnjice:

✔ osvetli in poenoti polt, odpravi tudi najbolj trdovratne temne lise;

✔ deluje proti pordelosti in kuperozi, okrepi razširjene kapilare, zmanjša temne kolobarje pod očmi.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Ferulna kislina (Ferulic Acid), rastlinske matične celice (Buddleja Davidii Meristem Cell Culture, Gardenia Jasminoide Meristem Cell Culture), tokotrienoli (Tocotrienols), heksilresorcinol (Hexylresorcinol), troxerutin (Troxerutin), stabiliziran vitamin C.

Količina: 50 ml

Dermatološko testirane formule in minimalno tveganje za alergije zagotavljajo, da imajo izdelki linije Histan odlično toleranco do kože. Izdelki Histan ne vsebujejo alkohola, parabenov, konzervansov, ki sproščajo formaldehid, alergenov zaradi parfumov, niklja ali barvil.

 

UPORABA

Zjutraj nanesite z rahlo masažo na obraz, vrat in dekolte.
Priporočamo, da izdelek hranite v hladnem prostoru (temperatura ne sme presegati 25° C).

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM