Histomer Hisiris krema za obraz proti lisam z vitamonim C

38.99  vključno z DDV

Histomer Hisiris Radiance Perfector je rahla in lahka dnevno-nočna krema, ki deluje neposredno na vzroke nepravilnosti kože. Zahvaljujoč njenemu delovanju, ki odpravi izvorni vzrok suhosti kože, obnavlja kožo obraza.

Histomer Hisiris Radiance Perfector je rahla in lahka dnevno-nočna krema, ki deluje neposredno na vzroke nepravilnosti kože. Zahvaljujoč njenemu delovanju, ki odpravi izvorni vzrok suhosti kože, obnavlja kožo obraza. Zmanjša temne lise in nepravilnosti polti, kožo naredi bolj sijočo.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Bio-Matrix Complex, histomerične celice španskega bezga, štiri aktivne sestavine iz amazonskega deževnega gozda (tabebuia, uncaria, suma, muira-puama).

Količina: 50 ml

 

UPORABA

Zjutraj in zvečer nežno nanesite kremo na obraz in vrat po temeljitem čiščenju in toniranju z mlekom Hisiris Cleansing Milk ter tonikom Hisiris Toning Lotion.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM