Histomer filer za ustnice

24.99  vključno z DDV

Preoblikovalni filer za ustnice  na osnovi hialuronske kisline in ratlinskih matičnih celic naredi posebni učinek povečanja polnosti ustnic. 

Preoblikovalni filer za ustnice  na osnovi hialuronske kisline in ratlinskih matičnih celic naredi posebni učinek povečanja polnosti ustnic. 

Posebna vrsta hialuronske kisline za ustnice z nizko molekularno težo in izredno visoko sposobnostjo prodiranja. Razvita je bila zato, da lažje prodre skozi tanko povrhnjico, ki ovije zunanjo plast (sluznico) ustnic. Zahvaljujoč njeni zelo visoki sposobnosti poveča volumen ustnic v 4-5 tednih.

Koncentrat matične celice garednije (Gardenia Jaminoides) globinsko preoblikuje ustnice in njihov obris. Matične celice gardenije imajo dokazano bio-aktivirno delovanje in občutno pospešujejo spontano preoblikovanje tkiva s trikratnim učinkom:

✔ zavirajo staranje fibroblastov,

✔ znatno zmanjšajo izgubo kolagena,

✔ spodbujajo nastanek novih vlaken.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Ratlinske matične celice, hialuronska kislina.

Količina: 10 ml

Klinično in dermatološko testiran. Histomer filer za ustnice je nežna in naravna alternativa filerjem, ki se vbrizgajo.

 

UPORABA

Izdelek nanesite na dobro očiščene ustnice in na obris ust tako, da ga s konicami prstov rahlo vmasirate. Občutek ščipanja, ki se zazna na ustnicah neposredno po nanosu izdelka, je znak postopnega vpijanja izdelka. Po 1 do 2 minutah se bo izdelek popolnoma absorbiral, kar omogoča nanos nadaljnjih morebitnih estetskih izdelkov (ličila, rdečilo ipd.). Priporočamo, da čez dan izdelek nanesete še enkrat, lahko tudi samo okoli ustnic, da utrdite in povečate želeni učinek.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

 

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM