Histomer Eye Contour gel za predel okoli oči

17.99  vključno z DDV

Tretma Histomer Eye Contour gel zagotavlja učinek revitalizacije in učvrstitve kože okoli oči. Razvit je bil, da globinsko navlaži kožo, učvrsti tkiva in se bori proti manjšim izraznim gubam. Je pravi koncentrat vitalne energije, ki regenerira in obnovi strukturo predela okoli oči.

Tretma Histomer Eye Contour gel zagotavlja učinek revitalizacije in učvrstitve kože okoli oči. Razvit je bil, da globinsko navlaži kožo, učvrsti tkiva in se bori proti manjšim izraznim gubam. Je pravi koncentrat vitalne energije, ki regenerira in obnovi strukturo predela okoli oči. Gel vsebuje tudi močan obnovitveni kompleks (Repair Complex CLR), ki odpravi vse škodljive učinke, katerim je občutljiva koža najbolj izpostavljena. Takoj omili vrečke pod očmi in podočnjake, v kombinaciji s filler učinkom hialuronske kisline pa zgladi manjše gube.

 

SESTAVINE IN KOLIČINA

Vsebuje dragocene izvlečke rastlinskih matičnih celic (histomeričnih celic).

Količina: 15 ml

 

UPORABA

Uporabo žametnega Histomer Eye Contour gela, ki se hitro vpije, priporočamo bodisi zvečer za izkoriščanje blagodejnih učinkov nočnega spanja kot zjutraj za takojšnji lifting učinek ter za boj proti vrečkam in zabuhli koži pod očmi, ki se običajno pojavijo zjutraj po zbujanju. Gel nanesite na predel okoli oči po temeljitem čiščenju obraza, tako da ga nežno vmasirate z rahlimi udarci.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

  logo-Sara-studio-Sezana-akupunktura-bioresonanca-bel

  V našem studiu z uveljavljenimi metodami zdravljenja poskrbimo za vaše zdravje, počutje in kakovostno življenje.

  Sara Studio d.o.o.

  Partizanska cesta 37 a
  6210 Sežana

  T: +386 (0)5 73 41 281,
  +386 (0)31 363 348

  E: info@sarastudio.si

  2020 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani: SONUM