fbpx

Histanage tretma za zaščito pred soncem

33,95  vključno z DDV

Tretma Histanage temelji na koordiniranem delovanju dveh izdelkov: PHOTO-REJUVENATOR in RESURFACTOR.

Ni na zalogi

Tretma Histanage temelji na koordiniranem delovanju dveh izdelkov:

1. PHOTO-REJUVENATOR (50 ml) vsebuje skoraj nevidne mikro-kapsule DNA, napolnjene s posebnim kompleksom bioloških aktivnih učinkovin, ki po približno 30 minutah izpostavljenosti soncu “počijo”, svojo dragoceno vsebino prelijejo v kožo in s tem zagotavljajo takojšen učinek v globino kože. Nevtralizira več kot 90 % škodljivih sončnih žarkov in tako ponuja stopnjo zaščite enako SPF 20.

Uporaba: Zjutraj oziroma pred izpostavljanjem soncu ga nanesite na obraz, vrat in dekolte in nekaj minut nežno masirajte. Izdelek začne delovati po približno 30 minutah izpostavljenosti soncu, njegov učinek pa preneha po približno dveh urah neprekinjene izpostavljenosti. Če se soncu želite izpostaviti dalj časa, nanos kreme morate ponoviti ali, kot alternativa, svojo kožo zaščititi s kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem (SPF 30 ali 50 ).

2. RESURFACTOR (50 ml) izkorišča ure nočnega spanja tako, da spodbuja prodiranje aktivnih učinkovin z izredno visoko biološko vrednostjo globoko v kožo. Retinol, koencim Q10 in laktobionska kislina pospešijo popolno obnovo povrhnjice in tvorbo nove kože brez nepravilnosti, matične celice rastlinskega izvora pa osvetlijo kožo od znotraj in ji povrnejo mladostno svežino.
Uporaba: Zvečer nanesite po temeljitem čiščenju obraza in masirajte nekaj minut, dokler se popolnoma ne vpije. Bistvene izboljšave so zaradi intenzivne presnove povrhnjice vidne že po prvem tednu tretmaja.

 

V dnevih, ko se ne izpostavljate soncu (ob oblačnem vremenu ali v primeru, ko svoje življenje ponovno preživljate v zaprtih prostorih), nikakor ne prekinite tretmaja, temveč ga nadaljujte z večernim nanašanjem izdelka Resurfactor. Popolni program traja 6 tednov, po katerih bo koža videti opazno mlajša, bolj sproščena in sijoča, gube so manj globoke in občutno zglajene.
Novo, glajšo in tanjšo kožo, ki se razvija med in po fotopomlajevalnem tretmaju, je podnevi potrebno ustrezno zaščititi s primerno kremo s srednje visokim ali visokim zaščitnim faktorjem.

 

O ZNAMKI

Histomer je linija izdelkov podjetja Valetudo, ki je bilo ustanovljeno pred 30 leti v bližini mesta Bergamo. Danes ima dva obrata s površino 10.000 m2, kjer na podlagi licence švicarskega farmacevtskega podjetja HISTO LAB sagl proizvaja farmacevtske izdelke in kreme namenjene negi kože (dva milijona škatel na mesec).

Država porekla: Italija

    2024 Sara Studio d.o.o. | Zasebnost | Politika piškotkov | Izdelava strani SONUM